whatsapp
bel ons

Bij Personal Training sport je onder individuele begeleiding van een professional. De personal trainer zal je ondersteunen jouw doelstelling wél te behalen. Je zult hierdoor gemotiveerder zijn en meer plezier beleven aan de training, doordat je resultaat ziet en je fitter zult gaan voelen. Ons team bestaat uit de gemotiveerde trainers Hella, Marcel, Frank en Remco. 

 

  • Voel je je niet thuis in een sportschool?
  • Ben je klaar met het jo-jo effect?
  • Krijg je die kilo's er maar niet af?
  • Heb je een hekel aan sporten?
  • Vind je fitness saai?
  • Wil je je fitter en energieker voelen?

 

Dan is Personal Training echt iets voor jou! Samen met ons als "jouw personal trainer" stellen vooraf jouw doelstellingen vast.

 

Krijg een indruk van personal training in deze video:

 

Balanss Personal Training video

 

 

Persoonlijke begeleiding

Doordat je een afspraak hebt met ons als jouw personal trainer, zal je niet snel een training overslaan. Een goede stok achter de deur dus! Als jouw personal trainer zorgen wij voor veel afwisseling in jouw trainingen waardoor sporten leuk en uitdagend blijft! Zo werk je aan je uithoudingsvermogen en je kracht! Dit kan op onze unieke locatie zowel binnen in één van onze studio's als buiten in het bos en op onze eigen buitenterrein. Doordat je één op één begeleiding krijgt train je in een veilige omgeving zonder dat andere mensen, zoals in de sportschool, je bekijken of een ongemakkelijk gevoel bezorgen. Wij geven jou de aandacht die je nodig hebt. Tot snel.

 

Wat kost het?

Personal training is niet goedkoop. Je krijgt daarvoor echter alle aandacht die nodig is van onze trainers en coaches en veel privacy in onze studio. De prijs hangt ook af van hoelang je traject gaat duren. In ons kennismakingsgesprek leggen we alles uit en lichten we toe wat je krijgt en wat het gaat kosten. 

Je kan ook een DUO training doen met iemand (partner, vriend(in) of familie) en dan delen jullie de kosten.

 

Wij helpen jou je doelen te bereiken!
Wil je informatie en / of prijzen?
Aanmelden?

Tel. 0514 59 47 78

Mail. info@balanss.nl

Stuur ons een email