whatsapp
bel ons

Balanss GYM

 

Naast onze personal trainingen en de small group trainingen (max 5 personen) bieden we ook de mogelijkheid om in een grotere groep te trainen (maximaal 10 personen). Een professioneel ingerichte GYM waar in groepsverband getraind kan worden. Samen met je vrienden of mensen die je vrienden kunnen worden, lekker trainen om sterker, fitter of sneller te worden. Uitdagende trainingen die er voor zorgen dat je lekker tot het uiterste kan gaan met voldoende aandacht voor gezelligheid. Elkaar motiveren om door te gaan tot waarvan je zelf dacht dat je het niet kon maar altijd onder begeleiding van een personal trainer.

 

Krijg een indruk van Balanss GYM in deze video:

 

Balanss GYM training video

 

Zin om mee te trainen? klik hier.

 

WOW

WOW staat voor Workout of the Week. Iedere week stellen wij meerdere WOW's samen en kan jij lekker los gaan op deze workouts. Een voorbeeld van een WOW is een training "op tijd". Dan zal je binnen een bepaalde tijd diverse oefeningen moeten doen. Of je gaat trainen "op herhaling". Wie doet de meeste herhalingen van een bepaalde oefening? Een ander keer zal je in duo's een soort "buddy training" doen om in een soort competitie tegen elkaar te trainen. Ook zullen er regelmatig "circuittrainingen" zijn waarin je lekker op je zelf de training uitvoert. Win jij van jezelf? Lekker trainen op je eigen niveau!

 

Voor iedereen

Balanss GYM is voor iedereen. Man, vrouw, groot, klein, zwaar, licht, sterk of sterk willen worden….. Alle trainingen zijn uitvoerbaar door iedereen omdat we onder de juiste begeleiding de trainingen geven en jij traint op je eigen niveau.

 

Basis training vooraf

Voordat je in een groep gaat trainen vinden wij dat je moet weten HOE  je moet trainen! Bij Balanss staat "verantwoord trainen" hoog in het vaandel. Dit heeft geresulteerd in het feit dat wij iedereen die in de GYM gaat trainen een basistraining geven. Ten eerste om te voorkomen dat je blessures oploopt en ten tweede omdat jij én wij jouw lichaam goed moeten leren kennen. Wat kan je al, waar zitten je sterke en waar je zwakkere plekken, hoe beweeg je en kan jouw lichaam zware training aan? Allemaal vragen die niet zo maar uit de lucht komen vallen. Trainen is leuk maar blessure vrij trainen en blessure vrij blijven is essentieel om te kunnen blijven trainen. Vandaar de basistraining bij Balanss GYM. We leggen je dit allemaal uit in het kennismakingsgesprek. Maak dus een afspraak en laat ons je alles vrijblijvend uitleggen.

 

Gezelligheid

Omdat samen trainen leuk is en het ook heel gezellig is om na de training even na te praten is Balanss GYM ingericht met een gezellige bar. Een ruimte waar je na de training lekker kan uitpuffen onder het genot van een kopje koffie of thee.

 

Zin om mee te trainen? klik hier.

Wil jij vrijblijvend uitgelegd krijgen hoe jij je doelen gaat behalen?
Vul je gegevens in en wij nemen contact op. Een appje of bellen kan ook!
Stuur ons een email