whatsapp
bel ons

 

Hey Allemaal!

 

Mijn naam is Remco Boersma en ben personal trainer bij Balanss. Van kinds af aan hield ik al van sport en zat ik, net zoals veel kinderen, op voetbal. Na een tijdje zat ik liever wissel dan dat ik speelde en toen dacht ik: "volgens mij moet ik een andere sport gaan zoeken."

 

Door mijn opleiding voor het leger kwam ik in een sportschool terecht en had ik mijn nieuwe sport gevonden, namelijk fitness!

Toen bleek dat het leger niet helemaal aansloot bij mijn persoonlijke doelen en toekomst die ik voor ogen had, heb ik alles op een rijtje gezet. Ik kwam erachter dat sport en met mensen omgaan mijn ding was. Deze kan ik mooi combineren met het vak personal trainer. Dus zo snel mogelijk gestart met de opleidingen hiervoor.

 

Nu ben ik inmiddels al aardig actief in de fitnesswereld. Ben al 4 jaar actief als fitnesstrainer in de sportschool. Daarnaast heb ik een opleiding gevolgd tot voedingsdeskundige.Na 4 jaar ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Ik gaf personal training, bootcamp, voedingsadvies en small group trainingen.

 

Toen ik de vacature van Balanss langs zag komen twijfelde ik geen moment. Het nieuwe concept met de extra zaal (Gym) sprak mij erg aan en wilde hier een onderdeel van worden.

 

Mijn specialisatie is mensen helpen met afvallen, conditie opbouwen en krachttraining. Kortom het helpen naar een gezondere leefstijl en sportieve doelen na streven.

 

Ik vind het super om mensen te helpen!

Vind gezelligheid en dat iemand zich op zijn gemak voelt bij mij erg belangrijk, maar hou het doel altijd voor ogen. Er wordt dus zeker altijd hard gewerkt om het doel te halen.

 

Afspraak maken? klik hier

 

Sportieve groet,

Remco