whatsapp
bel ons

Blij Nienke - Mental Coaching

Nienke Bussink is het gezicht achter het bedrijf "Blij Nienke". Als mental coach helpt Blij Nienke jongeren en volwassenen om de beste versie van zichzelf te worden. 

 

Nienke1.jpgMijn naam is Nienke Bussink, 29 jaar en ik ben mental coach binnen Balanss. In 2012 heb ik mijn Hbo-diploma Sociaal Pedagogisch Hulpverlener gehaald. De afgelopen jaren heb ik op verschillende groepen gewerkt in de jeugdzorg. Met het ondersteunen, coachen en helpen van kinderen, jongeren en volwassenen met verschillende problematieken heb ik veel ervaring. Ik neem deze ervaring mee in het werken binnen Balanss als mental coach.

 

In de afgelopen jaren heb ik mijzelf meer verdiept in een gezonde leefstijl en heb ik zelf verschillende aanpassingen in mijn eigen leefstijl toegepast. Ik weet wat ik moet eten om op gewicht te blijven en wat ik hiernaast aan beweging moet doen. Op dit moment voel ik mij fitter dan ooit en dit gun ik jou ook! Ik beweeg veel en doe wekelijks aan voetbal, dansen en fitness. Hier haal ik veel energie en voldoening uit. Door mijn enthousiasme en affiniteit met bewegen en gezond leven kan ik dit heel goed overbrengen op anderen. Ik heb zelf ervaren dat het heel belangrijk en fijn is om goed in je vel te zitten, om te weten wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Ik weet wat hiervoor nodig is en hoe je dit kunt bereiken.

 

Ik kan goed luisteren en adviezen geven, ben positief, doe wat ik zeg en zeg wat ik doe en kijk altijd naar de mogelijkheden die er zijn. Ik wil graag andere mensen helpen en het beste in de ander naar boven halen voor een zo leuk mogelijk leven. Samen gaan we aan de slag om te kijken waar bepaald gedrag of een bepaalde gewoonte vandaan komt en naar welk doel je toe wilt werken. Als coach ben ik hierin van toegevoegde waarde voor jou!

 

In de sessies gaan we ervoor zorgen dat we ontdekken wat jou in de weg staat om de beste versie van jezelf te zijn. We stellen samen persoonlijke doelen op en gaan actief aan de slag om jou mentaal fit en in Balans te krijgen. Het is hierbij van belang dat je je volledig inzet en ook zelf hier mee aan de slag gaat. Jij moet het uiteindelijk zelf doen en ik ondersteun jou hier heel graag bij. We gaan kijken naar hoe een bepaald probleem is ontstaan en wat hier de onderliggende patronen in zijn. Hier staan we bij stil, maar blijven hier niet te lang in hangen, kijkend naar wat jij fijn vindt. Daarnaast richten we ons op de mogelijkheden, je sterke punten en wat je in de toekomst anders kunt doen. Ik geloof er daarnaast in dat je niet iedere sessie aan een bureau tegenover elkaar moet zitten. Je zult daarom ook wel eens gaan wandelen tijdens een sessie met mij in het naastgelegen bos. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan met jou!

 Logonienke.jpg

Wil je meer informatie? Stuur Nienke even een mail: nienke@balanss.nl. 

 

 

Afspraak maken? Klik hier

 

 NienkeA.jpg

 

De mental coaching binnen Balanss is een samenwerking tussen Balanss en 'Blij Nienke'.