whatsapp
bel ons

Diagnose of niet...

Je lichaam en geest zijn letterlijk opgebrand. Je kan je niet meer concentreren en bent tot niets meer in staat. De langdurige chronische stress in je lichaam zonder dat je kan herstellen zorgt er uiteindelijk voor dat je uitgeput raakt. Dit ontstaat door jarenlange roofbouw op je zelf. De oorzaak kan zijn de enorme werkdruk en werkstress, en dat je daarnaast nog te veel wilde investeren in familie, vrienden, of anderen. Maar ook een slecht relatie met je partner kan stress opleveren.

 

Jaren geleden ben ik zelf (Hella) getroffen door een burnout. Ik kon het ten eerste moeilijk accepteren dat het mij overkwam en dat ik moest accepteren dat ik voor een lange periode uitgeschakeld zou zijn.

 

Ik ben in die periode bij vele hulpinstanties geweest, maar niets hielp, ik was ten einde raad. Ik ben me uiteindelijk zelf gaan verdiepen in het ontstaan van de burnout, de invloed van het stresshormoon cortisol, en de invloed van adrenaline die je lichaam maar blijft aanmaken, waardoor je lange tijd denkt dat je de hele wereld aan kunt, tot een zeker moment, dan wordt opeens de opgebouwde vermoeidheid voelbaar. Hoe langer je puur op adrenaline hebt geleefd, hoe langer het herstel duurt. Je lichaam is zelf niet meer instaat de adrenalinespiegel te laten dalen.

 

Door je lichaam weer aan te zetten tot bewegen kan je het weer leren schakelen. Van inspannen naar ontspannen.

 

Door deze wetenschap heb ik mijn lichaam zelf aangeleerd de adrenalinespiegel weer te laten dalen. Dat heeft uiteindelijk geleid naar mijn herstel. Het is bewezen dat sporten en meer bewegen helpt bij herstellen van een burnout.

 

Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek kan ik je meer vertellen over de methode en de training die ik gebruik wat uiteindelijk zal leiden naar je herstel.

 

Kom gewoon eens langs. Wellicht kan ik je helpen.

 

Groet,

Hella

 

 Wil je persoonlijk gesprek met Hella? klik hier

Wil jij vrijblijvend uitgelegd krijgen hoe jij je doelen gaat behalen?
Vul je gegevens in en wij nemen contact op. Een appje of bellen kan ook!
Stuur ons een email