whatsapp
bel ons

Wij weten wát jij voelt en hóé jij je voelt?

 

Vaak gaat overgewicht gepaard met onzekerheid, angst om jezelf te laten zien of met grote emoties. Wij hebben 'alles' bij Balanss al meegemaakt en zullen dus kunnen inspelen op jouw wensen. W gaan eerst rustig kijken wat je doelen zijn voordat we wat gaan doen. Pas als we een plan hebben dat bij JOUW past, gaan we van start. Wij zijn er om je te helpen. 

 

"Gewichtsverlies" is een programma voor iedereen die graag een aantal kilo's af wil vallen en zich weer lekker in zijn / haar vel wil voelen. Voor de één is dit 5 kilo voor de ander misschien wel 30 kilo.

 

Alles is mogelijk! Als je zelf maar wilt, dan kunnen wij je helpen: Echt!

 

Indruk over voedingsbegeleiding zie je in deze video:

 

Balanss voedingsbegeleiding video 

 

Wat houdt het in?

Op basis van jouw wensen en kunnen gaan we samen een plan opstellen om jouw doelen te bereiken. En of dat nou 10 weken duurt of een jaar, wij gaan je helpen én begeleiden. De profesioneel opgeleide trainers bij Balans weten hoe jij je voelt en wat je aan kan, of niet. Jij zal gestimuleerd en gemotiveerd worden door ons. Wij zijn jouw stok achter de deur. Het voedingsschema dat bij "gewichtsverlies' hoort stemmen we volledig af op jouw lichaam. Door regelmatig te wegen en te meten passen we het voedingsschema zo aan dat het steeds persoonlijk blijft en past bij jou en de vraag van jouw lichaam. Het gehele programma is gericht op maximale vetverbranding om jouw streefgewciht te behalen en weer vertrouwen te krijgen in jouw lichaam. Wij zijn er voor jou!

 

Wat levert het op?

  • Gewichtsafname
  • Lager vetpercentage
  • Strakker in je vel
  • Meer energie, een fitter gevoel
  • Betere conditie en uithoudingsvermogen

 

Locatie

In onze volledig ingerichte studio's aan de Hopweg en bij goed weer, en indien jij dit leuk vindt, lekker in het aangrenzende Kuinderbos.

 

Wat kost het?

Hangt af van je doelstellingen en je wensen. Wij maken graag een pakketprijs voor je. 

Wil jij vrijblijvend uitgelegd krijgen hoe jij je doelen gaat behalen?
Vul je gegevens in en wij nemen contact op. Een appje of bellen kan ook!
Stuur ons een email