whatsapp
bel ons

Een personal trainer die jou gaat helpen bij jouw ideale levensstijl. Een levensstijl met aandacht voor jou als persoon.

 

Wil jij fit en energiek door het leven? Ben je klaar met je ongezonde levensstijl? Je eigen personal trainer zorgt ervoor dat jij samen je opgestelde doelen gaat behalen. Dit kan op het gebied van afvallen, fitter worden, sterker worden, voeding en mental coaching.

 

  • Sporten op een veilige en vertrouwde manier

Kom lekker individueel trainen of met andere gemotiveerde mensen in 1 van onze studio's of buiten sportlocaties.

 

  • Personal trainers die meer waarde leveren en behulpzaam zijn

Onze personal trainers gaan verder dan alleen een training of een schema. Wij zijn er om je te helpen met het creëren van een gezondere levensstijl.

 

  • Met ons bewezen programma zal je het beste resultaat zien

Samen werken wij naar jouw persoonlijke doelen. Met een vertrouwd programma wat ook op het lange termijn vol te houden zal zijn.

 

  • Wij zijn zelf ervaringsdeskundige en delen graag onze ervaring met jou

Wij hebben zelf ervaring gehad met burn outs en een problematische relatie met voeding, hierdoor kunnen wij jouw situatie beter begrijpen en jou verder helpen.

 

  • Sporten wanneer je wilt zonder verplichtingen

Wij kennen geen abonnement waar je aan vast zit zoals bij de meeste sportscholen. Je betaald alleen als je komt sporten. Dus niet als je ziek bent, een keer niet kan of op vakantie bent. 

 

Wat zeggen onze klanten?

 

Sylvia Nugter  

Sylvia Ik ben inmiddels de 50 gepasseerd en vanaf mijn 30e dacht ik al vaker na over hoe mijn lichaam er na mijn 50e uit zou zien. Ik moet zeggen dat het me tot op heden nog niet tegenvalt maar ik heb dit onder andere te danken aan het feit dat ik door de begeleiding bij Balanss geleerd heb om gezond en op de juiste manier te eten. Het op maat gemaakte voedingsschema is erg handig en de boodschappenlijst die je makkelijk kan uitprinten is ideaal. De trainingen bij Balanss zijn heel diverse en elke weer anders. Nooit makkelijk maar ook nooit saai. Ik kan mijn wensen en doelen aangeven en daar wordt tijdens de training rekening mee gehouden. Ik ga iedere keer met een voldaan gevoel naar huis. En spierpijn? Ja dat hoor er wel bij, zeker in het begin. 

 

Jan de Jong

Jan-de-Jong.jpgIk ben 56 jaar en mijn hele leven al zelfstandig ondernemer en leefde eigenlijk een best ongezond leven. Weinig bewegen, te veel en ongezond eten en veel te weinig slaap. Veel ondernemers zullen dit herkennen. Na een kennismakingssgesprek en een aantal weken personal training ging de knop om!  Ik heb mijn levensstijl drastisch veranderd. Ik leerde wat ik nodig had om verstandig te eten en trainde 2x in de week. Ik ben inmiddels 20 kilo afgevallen, weet nu wat gezond eten is en doe dit ook en ik krijg nog steeds wekelijks personal training en daarnaast train ik in een groepje bij Balanss. Ik voel me inmiddels door de juiste training en voeding weer topfit! Wat een enorme eye-opener is de begeleiding bij Balanss. Ik beveel iedereen in mijn omgeving Balanss nu aan die wat kilo's kwijt wil en fit en gezond wil worden én blijven. 

 

Fanny Platenkamp

fanny-foto.jpgIk ben nog jong maar wel veel bezig met mijn gezondheid. Ik loop regelmatig hard en heb eigenlijk geen lichamelijk klachten. Ik ben al jaren op een verstandige manier bezig met mijn voeding. Toch sluipen er nog wel eens wat kilootjes aan. Bij Balanss zijn de trainingen gericht op krachttraining. Dit is een perfecte aanvulling voor mij en mijn lichaam wordt zichtbaar strakker. Top begeleiding bij Balanss, bedankt!

 

Wie zijn wij?

Hella (52) Marcel (54) hebben ervaring als het gaat om gezond en fit worden. Samen met hun team begeleiden zij al vele jaren mensen die fitter willen worden, gezonder willen (gaan) leven, willen afvallen en gewoon lekker in hun vel willen zitten. Niks moet alles mag bij Balanss. Niemand is beter dan een ander en voor iedereen is plek bij Balanss. Wij streven niet naar een sixpack of dikke spierballen maar juist naar een fit en gezond lichaam. Zo heeft iedereen zijn of haar eigen doelen. Wij helpen je deze doelen te bereiken.   

Hella-Marcel-touw.png

 

Onze missie is zoveel mogelijk mensen te leren hoe ze gezond kunnen worden én blijven. Dat lijkt makkelijker gedaan dan gezegd. Veel van onze klanten hebben al vele pogingen gedaan. Toch vallen ze vaak terug in oude gewoontes. Wij hebben speciale programma's ontwikkeld op basis van onze kennis en ervaring om je doelen wél te behalen en nog belangrijker, te behouden. Wij helpen je graag, dat is ons vak! Jouw personal trainer zijn! Niet alleen als je bij ons bent maar de hele week!

 

Wil jij gezond, fit en blijer door het leven? 

Wil jij vrijblijvend uitgelegd krijgen hoe jij je doelen gaat behalen?
Vul je gegevens in en wij nemen contact op. Een appje of bellen kan ook!
Stuur ons een email