whatsapp
bel ons

Wat onze klanten zeggen over Balanss

Alle referenties op deze pagina zijn echte ervaringen van echte Balanss klanten. Dit betekent niet dat wij resultaten kunnen garanderen. Welke resultaten jij bahaalt is afhankelijk van meerdere factoren. Wij hebben niet op alle factoren invloed.

 

Peter:

"Door te gaan sporten bij Balanss en door het volgen van het persoonlijke voedingsschema, heb ik mezelf een veel gezondere levenswijze aangemeten. Ik voel me een stuk fitter en sterker".

 

Judith:

"Ik ben 25 kilo afgevallen. Na iedere training heb ik een voldaan gevoel en met de juiste voeding erbij voel ik mij een stuk gezonder en fitter".

 

Jan:

Trainen in de GYM is echt super! Uitdagende trainingen en elke keer weer een 'gevecht' tegen jezelf. Leuk, samen met anderen en altijd goede begeleiding. 

 

Jeroen:

"Het roer moest om! Na 20 jaar overgewicht en een te hoog cholesterol, moest ik aan mezelf gaan werken om comfortabel oud te gaan worden. Na 20 weken het voedingsschema strikt te volgen en 2x in de week personal trainen met Hella, is het mij gelukt om 21 kilo af te vallen en mijn cholesterol zonder medicijnen weer op het goede niveau te krijgen. Ik kan het iedereen aanraden om op deze manier verantwoord af te vallen. Het is heerlijk om weer krachtig in het leven te staan. Bedankt! PS: en ik ga natuurlijk gewoon door met sporten bij Balanss".

 

Frank:

Nergens in de omgeving kon ik het vinden qua sport in combinatie met goede begeleiding. Bij Balanss voel ik me thuis en krijg ik de begeleiding die verwcht mag worden van een sportbedrijf. Echt TOP !

 

Gemma:

"De persoonlijke aanpak en de 1 op 1 begeleiding heeft mij er toe gebracht dat ik met name krachttraining erg leuk ben gaan vinden. De resultaten zijn verbluffend".

 

Diana:

"Ik ben 20 kilo afgevallen dankzij het voedingsadvies en het persoonlijke trainingsschema. Ik kan het iedereen aanbevelen".

 

 

Team Balanss staat voor je klaar

temfotowebsite.jpg