whatsapp
bel ons

We zijn gestart bij Balanss met een speciale sessie voor mannen die een maatje minder willen maar zich vooral fit en energiek willen voelen en strak in hun vel willen zitten. Spieren mag je best zien.....

Muscle-Up for the summer

 

Voor wie?

Deze Muscle-up sessie is speciaal voor mannen die 1-op-1 getraind willen worden naar een strak en fit lichaam. Mannen rond de 40 jaar en weten dat ze wat aan sport moeten gaan doen maar hier tot nu toe te weinig tijd voor namen. Een maatje minder, paar kilootjes kwijt en zonder schaamte met een strak lichaam het strand op in de zomer !

 

Wat gaan we doen?

12 weken lang wordt er intensief (minimaal 2x per week) getraind en wordt er veel aandacht besteed aan voeding en bewegen. Een strak persoonlijk schema gericht op genoemde doelstellingen. Even doorbijten maar met een heerlijk resultaat.

 

Wat moet jij doen?

Stuur ons een berichtje als je ook toe bent aan deze Muscle-up sessie en dan maken we spoedig een afspraak voor een intakegesprek. We bespreken dan alle ins en outs en stellen samen een schema op dat past in jouw tijdsindeling.

Vele gingen je voor en met goede resultaten.

 

Durf je het aan? klik hier

 

Geen excuses meer dus.

Wil jij vrijblijvend uitgelegd krijgen hoe jij je doelen gaat behalen?
Vul je gegevens in en wij nemen contact op. Een appje of bellen kan ook!
Stuur ons een email