whatsapp
bel ons

Voedingsadvies en sporten

 

Welke sport je ook beoefent, recreatief of competitief, je wilt altijd goed bijven presteren, toch? Een goede training in combinatie met de juiste voeding spelen een belangrijke rol voor je prestaties. Wil je meer conditie, meer kracht? Of wil je juist graag afvallen? Balanss heeft altijd een passend advies en programma en ondersteuning voor iedereen. We meten op professionele manier jouw lichaamssamenstlling en aan de hand daarvan maken wij een op maat, dus persoonlijk, voedingsschema voor jou. We meten en wegen regelmatig zodat we precies weten wat er met jouw lichaam gebeurt en hoe we jouw lichaam optimaal kunnen voeden. Geen moeilijke diëten of supplementen maar gewoon Hollandse pot met alles wat jij, en eventueel je partner of gezin, lekker vindt.

 

Kom eens langs voor een weging en laat ons uitleggen hoe jouw lichaam er op dit moment voor staat qua gezondheid. Pas goed op je lichaam, je hebt er maar één! 

 

Wil jij niet langer wachten?

 

Vraag hier meer info

 

Een specifiek voedingsadvies voor jou.

Of je nou wilt afvallen, je sportprestaties wilt verbeteren, je fitter of energieker wilt voelen, voeding is een essentieel onderdeel om je doelstelling te behalen.

Voedingscoach Hella kan jou helpen om meer inzicht te krijgen in een gezond eetpatroon. Een eetpatroon dat geen dieët is maar een nieuwe levensstijl. Een eetpatroon dat je op de lange termijn ook vol gaat houden.

 

Sportvoedingsadvies

Een goede training in combinatie met de juiste voeding spelen een belangrijke rol voor je sportprestaties. De voedingscoach van Balanss kan jou met behulp van een uitgebalanceerd voedingsprogramma helpen je sportprestaties te verbeteren.

Pakketten

*/?>
Vul je gegevens in en wij nemen contact op. Een appje of bellen kan ook!
Stuur ons een email