whatsapp
bel ons

Fifty and in shape ....

 

Vroeger sportte ik heel veel. En, zoals het vaak gaat als het werkzame leven begint, is het op een laag pitje komen te staan. Toen in een jaar of 40 was en uit een regulier bloedonderzoek bleek dat mijn cholesterol te hoog was, ben ik weer meer gaan bewegen. Toen Hella begon met haar opleiding tot Personal Trainer ben ik eigenlijk echt aangestoken met het "beweeg-virus". Ik zag haar fitter worden en begon met haar mee te trainen. Al snel voelde ik mij stukken beter en na verloop van tijd kwam ik wat strakker in mijn vel te zitten. En dat op mijn leeftijd……(50+ hahahha)

 

De bewegingsanalyses en de leer van het menselijk lichaam interesseren mij erg en inmiddels ben ik dezelfde opleiding als Hella gaan doen bij de AALO tot Personal Trainer. Inmiddels heb ik diverse aanvullende opleidingen gevolgd o.a. voor paramedisch fitness trainer. Zo kan ik goed adviseren bij de juiste houding, een geode bewegingsanalyse maken en helpen bij eventuele blessures.

 

Ik vind het heerlijk om samen met jou gestelde doelstellingen te bereiken. Of dit nou afvallen is of spiermassa opbouwen, ik maak passende trainingsschema's voor je en samen gaan we hard aan de slag. Pittige trainingen met gewenst resultaat, daar gaan we voor!

 

Afspraak maken? klik hier 

 

Sportieve groet,

Marcel