whatsapp
bel ons

Een programma speciaal voor drukke ondernemers en managers

"In 12 weken naar een voldoende"

 

Is dit Herkenbaar?

Je hebt een druk leven. Zowel privé als zakelijk wordt er veel van je gevraagd. Toch wil je óók wel op sociaal vlak lekker mee blijven doen. Je familie, je vrienden, je businessclub kosten ook tijd. Je hebt dus best wel wat ballen hoog te houden.

Het is dan ook niet vreemd dat je lichaam af en toe protesteert. Een laag energieniveau, hoofd- en of nekpijn, te weinig bewegen, last van je darmen, en steeds slechter slapen is bij veel mensen het gevolg. Is dit voor jou herkenbaar? Dan heb ik iets voor je om voorgoed van een onvoldoende naar een voldoende te gaan.

 

Kennis overdragen als missie

De afgelopen 8 jaar ben ik samen met Hella 100% bezig geweest met Balanss. Ons bedrijf dat gericht is op training en voedingsadvies. In deze jaren heb ik heel veel verschillende klanten langs zien komen. Iedere klant heeft zijn of haar eigen verhaal en eigen doelstellingen. Ook heb ik in al deze jaren veel cursussen en trainingen gevolgd om mijn kennis te verbeteren om zo mijn klanten nog beter te adviseren en te helpen. Cursussen en trainingen op het gebied van gezondheid, vitaliteit, meditatie, yoga, ademhaling, immuunsysteem, stress en slaap. Met deze kennis en ervaring heb ik een programma ontwikkeld dat speciaal gericht is de drukke ondernemer van vandaag. "In 12 weken naar een voldoende"

 

"In 12 weken naar een voldoende"

Zoals de titel al doet vermoeden duurt dit programma 12 weken. Voor iedereen dus te overzien qua tijdsinspanning. De te behalen "voldoende" zal ik even uitleggen. Veel van mijn klanten geven in hun intakegesprek aan dat ze zichzelf op het gebied van vitaliteit een onvoldoende geven. De één heeft een laag energieniveau, de andere heeft vage en/of chronische pijnklachten en anderen slapen weer slecht of hebben veel stress. Zo scoort iedereen wel ergens een onvoldoende op en vaak worden deze klachten als 'normaal' gezien.

Mijn programma is erop gericht om jou een voldoende te laten scoren op alle vlakken. En dat binnen 12 weken!

 

Hoe ziet het programma eruit?

Wanneer jij beslist dat het tijd wordt om een voldoende te scoren, stuur ik jou een vragenlijst. Deze vragenlijst gaat over jou, jouw gezondheid, jouw huidige situatie en jouw doelen. Nadat jij deze ingevuld hebt teruggestuurd, start het programma. In week 1 maken we een afspraak voor een uitgebreid intakegesprek. Indien gewenst kan dit via videobellen of gewoon bij mij op kantoor. Tijdens dit gesprek maken we direct een plan van aanpak gericht op jouw doelen. Bij deze doelen moet je denken aan: het behalen van een gezond gewicht, beter slapen, meer rust in je hoofd, betere balans tussen werk, privé en sociaal, minder lichamelijke (pijn) klachten, minder stress etc. Hierna start het 1 op 1 traject. Ik ga je helpen deze doelen te behalen en je leren deze te behouden.

 

De invulling van de 12 weken

Mijn missie is om mijn kennis zoveel mogelijk met jou te delen. Pas als je weet hoe jouw lichaam werkt kan je verbeteringen aanbrengen. Ik ga je dan ook meenemen in de reis naar jouw voldoende. Hoewel je vanaf week 1 direct aan de slag gaat met kleine interventies om te komen tot je voldoende, staat de eerste helft van het programma in het teken van kennisoverdracht. In het tweede deel gaan we "doen". Wat en hoe lees je hieronder.

 

Deel 1 (week 1 t/m 6)

Dit eerste deel staat dus in het teken van kennisoverdracht. De eerste helft van het programma hebben we wekelijks een afspraak via Zoom. Je hoeft dus niet naar mij toe te komen maar gewoon van achter je bureau of thuis op de bank. In dit gesprek dat meestal 30 tot 60 minuten duurt bespreken we de dagelijkse zaken waar jij tegenaan loopt en daarnaast bespreken we een specifiek thema. De onderstaande thema's worden besproken. De volgorde is afhankelijk van jouw doelen en wensen en kan dus anders zijn als onderstaand voorbeeld.

Week 1           Voeding         

Week 2           Bewegen

Week 3           Slaap

Week 4           Ademhaling

Week 5           Immuunsysteem

Week 6           Stress

 

Voeding

We gaan kijken naar jouw huidige voedingspatroon en aan de hand van jouw doelen (bijvoorbeeld afvallen of meer energie krijgen) gaan we jouw voedingspatroon geheel persoonlijk maken. Ook gaan we kijken naar je maaltijdfrequentie.

 

Bewegen

Wat doe je nu aan bewegen en kan dit beter? Zo ja, dan gaan we samen kijken wat bij jou en je drukke agenda past.

 

Slaap

Vaak een ondergeschoven kindje maar veelal belangrijker dan we denken. We gaan je slaappatroon in kaart brengen en je slaapkwaliteit optimaliseren.

 

Ademhaling

Eén van de domeinen die vaak gezien wordt als iets zweverigs en thuishoort in de yoga scene. Niks is minder waar. Een juiste ademhaling voorkomt veel gezondheidsklachten.

 

Immuunsysteem

Je darmen zijn je tweede brein. Hier gebeurt erg veel en bij 100% functioneren kost dit jou 30% van je dagelijkse energie. Een kleine 'hobbel' in je immuunsysteem heeft heel veel invloed op jouw energieniveau. We gaan kijken of jouw lichaam suppletie nodig heeft en welke invloed jouw immuunsysteem op je gezondheid heeft.

 

Stress

De burn-outs vliegen om onze oren. Wat is nou stress en is dit nou juist goed of slecht? Hoe voorkom jij een burn-out en welke hormonen spelen hierbij een rol. Veel zinvolle informatie die jou gaan helpen om beter om te gaan met stress.

 

Deel 2 (week 7 t/m 12)

Tijd voor actie. Uiteraard ga je direct vanaf week 1 aan de slag met je doelen maar het tweede gedeelte van het programma is volledig gericht op de uitvoering en het behalen en behouden van je doelen. Het scoren van de voldoende. We gaan een plan van aanpak maken voor het aankomende jaar. Hierin komen alle 6 domeinen die ik hiervoor heb weergegeven aan bod.

 

Verder wil ik je in deze weken kennis laten maken met diverse manieren om je gezondheid te verbeteren. Dit zijn:

 • Koude training
 • Meditatie
 • Yoga
 • Krachttraining

 

In deze laatste 6 weken maken we wekelijks een afspraak bij Balanss. Deze afspraak duurt circa 60 minuten. Dat doen we dus 6 keer waarvan de laatste afspraak een evaluatie zal zijn.

 

Het doel van deze actie weken is om een vast patroon te krijgen waardoor je ook je gestelde doelen gaat behalen en behouden. We gaan kijken wat het beste bij jou past en hoe we dit onderdeel kunnen gaan maken van jouw drukke agenda.

 

Dus, ben jij toe aan jouw definitieve voldoende?

Heb jij één of meerdere van de volgende vragen op je lijstje staan:

 • Hoe krijg ik meer energie?
 • Kan ik iets aan stress doen?
 • Hoe verbeter ik mijn slaapkwaliteit?
 • Wat moet ik eten om gezond te leven?
 • Hoe voorkom ik ouderdomsklachten?
 • Waar komen die ongrijpbare pijntjes vandaan?
 • Wanneer beweeg ik voldoende en hoe doe ik dat?
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik minder gejaagd ben?
 • Hoe behaal en behoud ik mijn gezonde gewicht?
 • Hoe kom ik weer volledig in mijn kracht te staan?

 

Zitten hier vragen tussen die ook in jouw hoofd rondspoken? Dan is dit unieke programma waarin je veel gaat leren en de rest van je leven je voordeel mee kunt doen, iets voor jou!

 

De kosten

Uiteraard is een goede gezondheid onbetaalbaar maar de kosten gaan ook hier voor de baten. Ik kan je dit unieke programma, dat we aan we hand van jouw wensen en doelstellingen volledig op jou afstemmen, aanbieden voor een bedrag van € 1495,00 ex. BTW.

 

Waarom zou jij dit doen en waarom niet?

Als jij het gevoel hebt dat alles goed met je gaat, geen lichamelijke klachten hebt, een gezond gewicht hebt, de juiste balans hebt tussen privé, werk en je sociale leven en dat je niets hoeft te veranderen om gezond en fit oud te worden, dan is dit programma niks voor jou. Heb je echter het gevoel dat je wel wat tips en zinvolle informatie kunt gebruiken om je levensstijl te verbeteren en wil je graag je vitaliteit voorgoed optimaal hebben? Wil jij dus een echte voldoende scoren? Dan is dit programma wat voor jou!

 

Enthousiast?

Dan sta je nog maar één stap af van het verbeteren van jouw vitaliteit en energie. Stuur mij een mailtje of een whatsappje en ik neem contact met je op zodat we spoedig kunnen starten. Je kunt ook onderstaand formulier invullen. 

 

Let op! Mijn agenda zit erg vol dus ik kan niet heel veel deelnemers aannemen.

 

Ik hoop je snel te zien.

 

Sportieve en vitale groet,

 

Marcel Nillesen

Tel: 0654758262

marcel@balanss.nl

 

Ja, dit is wat voor mij! Neem contact met mij op.