whatsapp
bel ons

OVER GEWICHT GESPROKEN 

 

Vanaf begin 2020 zijn meerdere deelnemers gestart met dit effectieve project om gezond en verantwoord af te vallen. Omdat er weer een aantal deelnemers hun streefgewicht bereikt hebben, zijn er weer een enkele plekken beschikbaar. Lees snel verder....

 

het gaat om ons zelf ontwikkelde programma: "OVER GEWICHT GESPROKEN". Een traject van 16 weken waarin we jou gaan helpen en begeleiden naar een gezond gewicht. De nadruk zal liggen op VOEDINGSBEGELEIDING.

 

Zoals bekend zijn er diverse aspecten van belang als je een gezond gewicht wilt behalen én behouden. De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met onze klanten en mogen we wel zeggen dat we heel veel goede resultaten hebben behaald. Of je nou een paar kilo kwijt wilt of je denkt aan meer dan 20 kilo. Het is mogelijk met ons programma "OVER GEWICHT GESPROKEN". We gaan je namelijk niet vertellen wat je moet doen maar we gaan je leren wat je moet doen.

 

Het behalen én behouden van een gezond gewicht is namelijk méér dan een (vaak duur) dieet of een periode van vasten. Wanneer je begrijpt hoe je lichaam werkt en welke invloed voeding hierop heeft, kan je betere resultaten behalen. Als je weet hoeveel je op een dag moet eten en hoe je om moet gaan met een verjaardag of ander feestje, pas dan zal je je gewicht beter onder controle kunnen houden. Als je geleerd hebt welke voedingsstoffen een positieve reactie op jouw lichaam hebben, zal je lichaam hier positief op reageren.

 

In het project "OVER GEWICHT GESPROKEN" gaan we je het volgende leren:

 

 • Hoeveel calorieën moet je eten om af te vallen of op gewicht te blijven
 • Welke verhouding koolhydraten, eiwitten en vetten is goed voor jou
 • Wat is jouw 'rustmetabolisme' en hoe werkt jouw stofwisseling
 • Moet je sporten om af te vallen en zo ja hoeveel en welke sport
 • Waarom kan je wel pizza eten en toch niet aankomen
 • Waarom is een dieet eigenlijk slecht
 • Hoe kan jij je levensstijl blijvend aanpassen
 • Welke effect heeft jouw brein op je gewicht
 • Wat is het effect van voldoende slaap en een juiste ademhaling

 

Deze bovenstaande punten zijn een deel van alle informatie die we jou gaan leren in het project "OVER GEWICHT GESPROKEN" . Geen makkelijk dieet of een lesje voeding maar een project waarin jij gaat leren hoe je op een gezond gewicht kunt komen en deze ook kunt behouden.

 

We gaan in 5 stappen het project opbouwen

 

Stap 1 DE BASIS

In de eerste stap gaan we samen kijken waar je nu staat en wat je doelen zijn. Is er sprake van overgewicht en zo ja wat zijn de oorzaken. Wat is je huidige lichaamssamenstelling? We gaan een nulmeting en -weging doen en aan de hand hiervan gaan we doelen stellen.

 

Stap 2 HET PROCES

In deze fase, die direct begint, gaan we je doorlopend leren hoe jij je doelen kunt gaan behalen. Plat gezegd nemen we je aan de hand mee door de gehele reis naar jouw eindbestemming. Wat deze eindbestemming ook is. We gaan al onze kennis met je delen zodat jij leert en begrijpt waarom bepaalde processen in je lichaam plaatsvinden en waarom het soms niet zo gaat als jij wilt. En, wat je daaraan kunt doen. Veel, heel veel nuttige informatie die je de rest van je leven met je meeneemt en waar je altijd wat aan zult hebben, niet alleen nu.

 

STAP 3 HET RESULTAAT

Zie ons project "OVER GEWICHT GESPROKEN" als de eerste fase van jouw nieuwe leven. In een periode van 16 weken gaan we werken aan de eerste resultaten van jouw doelstellingen. Wellicht bereik je in deze periode wel jouw doelstellingen maar dat is geen doel op zich. Ook ná deze 16 weken kan jij, met de kennis die je dan hebt opgedaan, jouw resultaten gaan behalen. Het project "OVER GEWICHT GESPROKEN" duurt 16 weken maar uiteraard kan je daarna ook altijd nog een beroep op ons doen.

 

Het project in 16 weken

 

 • In de eerste week gaan we de nulmetingen doen. Fysieke weging en meting bij ons bedrijf Balanss in Rutten op afspraak
 • We maken direct een persoonlijk voedingsschema voor jou dat gebaseerd is op de nulmeting en jouw lichaamssamenstelling. Je kan dus direct aan de slag
 • Vanaf week 2 gaan we starten met jouw begeleiding. We gaan je wekelijks voorzien van voldoende informatie. Dit gaat per mail en persoonlijk in een gesprek.
 • Wekelijks maak je een afspraak met voedingscoach Hella 
 • De onderwerpen in de afspraken zullen gaan over: Voeding, bewegen, ons brein, slaap, ademhaling, stress en jouw immuunsysteem
 • Dagelijks zijn wij voor jou bereikbaar via WhatsApp voor motivatie en informatie vragen.
 • Wekelijks krijg je een nieuw persoonlijk voedingsschema op basis van je dan geldende lichaamssamenstelling. Deze zal namelijk wekelijks veranderen (als het goed is )
 • 16 weken lang zijn wij jouw personal coach en begeleiden we jou naar jouw doelen

 

Aan het eind van het project van 16 weken maken we samen de balans op. Waar sta je? We doen een eindmeting en we gaan samen vaststellen wat je eventueel nog te doen staat en hoe je dit gaat doen. We laten je dus niet zomaar los.

 

Wat is jouw investering?

Uiteraard kost dit project jou de nodige tijd. Normaal gesproken kost een traject als deze €1280,00. Als je nu jouw tijd wilt investeren om je doelen te bereiken, kunnen wij je dit gehele project voor de aankomende 16 weken aanbieden voor een €640,00. Dat is een korting van 50% !!

 

Spreekt dit je aan? Zo ja, vul dan op deze pagina je gegevens in en wij zullen je alle startinformatie toesturen en een afspraak met je gaan inplannen voor de nulmeting.

Hopelijk zien en spreken we je snel en gaan we samen jouw doelen bereiken.

 

Vriendelijke groeten,

 

Hella Nillesen

Personal Trainer en Voedingscoach

JA!! IK WIL EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK