whatsapp
bel ons

Ben jij al een tijdje geen 20 meer en wil jij zonder klachten en beperkingen, gezond en fit ouder worden? Ontvang dan gratis onze 10 tips om dit te bereiken.

 

Je weet zelf wel dat je op deze leeftijd iets moet doen aan je fitheid en je gezondheid om te voorkomen dat je slachtoffer wordt van één van de vele ouderdomsklachten. De grote vraag is echter HOE en WAT kan je doen om gezond en fit oud te worden?

 

Om te weten wat je zou kunnen doen is het van belang dat je weet hoe de vlag er op dit moment bijhangt, met andere woorden: Hoe gezond en fit ben je op dit moment? Wanneer je dat weet kan je eventueel veranderingen in je levensstijl doorvoeren om te voorkomen dat je niet op de manier oud wordt zoals je dat voor ogen hebt.

 

Waarschijnlijk heb je al vaker gedacht om iets te gaan doen aan je gezondheid. Meer bewegen, gezonder eten, vroeger naar bed. Misschien worden deze gedachten ook wel gevoed doordat je om je heen steeds vaker hoort over kwalen en pijntjes. Ouderdomsklachten zijn onder andere hoge bloeddruk, diabetes type 2, botontkalking of gewrichtsklachten. Als we ouder worden komen vaak ook de lichamelijke beperkingen. Gewone dingen als wandelen, traplopen, douchen, aankleden; normale dagelijkse dingen worden steeds moeilijker.

 

Wij zijn zelf 51 en 53 jaar en wij helpen al jaren als personal trainer en mentale- en voedingscoach mensen om gezond en fit oud te worden. Voorkomen of verhelpen van ouderdomsklachten kunnen wij niet. Maar we kunnen wel helpen om ervoor te zorgen dat men zolang mogelijk zelfredzaam, zelfstandig en mobiel blijft. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een gezonder en fitter leven.

 

"Oud worden wil iedereen, oud zijn, eigenlijk niemand"

 

Wij hebben een lijst samengesteld van 10 nuttige tips die je direct kunnen helpen bij het gezonder en fitter worden. 10 tips waar je echt wat aan hebt en die krijg je gratis van ons. Door hier onder je gevevens achter te laten ontvang je per omgaande de 10 tips via je Whatsapp en kan je direct lezen of jij al voldoende doet of dat er nog verbeterpunten zijn. Succes en veel leesplezier.

 

Met sportieve groet,

Marcel en Hella Nillesen

 

 

Ja ik wil graag GRATIS de 10 TIPS ontvangen