whatsapp
bel ons

Oud worden wil iedereen, oud zijn, eigenlijk niemand

 

Aan het einde van een lange dag merk je dat je geen 20 meer bent. Je lichaam vertoont steeds vaker klachten. Je rug speelt op, je krijgt last van je knieën en je gewicht lijk je niet altijd meer helemaal onder controle te hebben. Maar het kan ook zijn dat je concentratie of aandacht minder wordt. Maak jij je wel eens zorgen over je vitaliteit naarmate je ouder wordt? 

 

Natuurlijk wil je het liefst met zo weinig mogelijk klachten gezond en fit zijn en ook op die manier ouder worden. Dat begrijpen wij, Hella en Marcel maar al te goed. Zelf zijn wij ook 50'ers en merken we dat onze gezonde levensstijl een grote bijdrage levert aan onze vitaliteit. Als je weet dat je tussen je 30e en 80e levensjaar tot wel 50% van je spiermassa verliest, kun je wel nagaan dat jouw leven er heel anders uit kan komen te zien. Daarom hebben wij het online-programma "Omdat Fit zijn Fijn is" ontwikkeld. Je leert stap voor stap een gezonde levensstijl aan, die je helpt om gezond en fit door het leven te gaan.

 

Jouw resultaten na deze online-cursus.

  • Je leert hoe je jezelf kunt motiveren om je levensstijl te veranderen waardoor je vertrouwen krijgt in het resultaat
  • Je krijgt enorm veel kennis zodat je een levensstijl kunt aanwennen die bij jou past
  • Je leert een persoonlijk voedingsschema maken, zodat je een gezond gewicht krijgt of behoud
  • Je maakt een eigen beweegplan dat specifiek voor jou werkt, zodat je de klachten kunt voorkomen
  • Door de verandering in je levensstijl zal je indruk maken op je omgeving waardoor men jou zal zien als een fit en gezond persoon
  • Je leert stap voor stap hoe je de gezonde levensstijl toepast, waardoor je het op de langere termijn volhoudt
  • Je hebt voor de rest van je leven een 'personal trainer op afstand' zodat je bij vragen altijd op ons kunt terugvallen

  

Hoe werkt het?

De online-cursus start op diverse data. Voor de zomer van 2021 is er nog 1 moment dat je kunt starten met deze online-cursus. Dit kan op 1 juni 2021

Zes weken lang ontvang je wekelijks een nieuwe les (totaal dus 6 lessen). Ieder les duurt circa een uur en deze kan je bekijken op het moment dat het jou uitkomt. Je krijgt iedere week persoonlijk toegang tot de les en wekelijks krijg je een aantal persoonlijke opdrachten om te komen tot het beste resultaat. Iedere lesweek wordt afgesloten met een zogenaamd "vragen-uurtje". Een online Q&A in groepsverband, waarin al jouw vragen gesteld kunnen worden. Het tijdstip van deze Q&A zal in overleg plaatsvinden en wordt opgenomen zodat je het altijd kunt terugkijken. 

 

Jouw investering?

Deze online-cursus kunnen wij aanbieden voor € 99,00

 

Voor wie is deze online-cursus gemaakt?

Je weet dat je te weinig beweegt, je voedingspatroon laat te wensen over en je merkt aan je lichaam dat je steeds strammer en stijver aan het worden bent. Je voelt hier en daar wel eens een pijntje in je spieren of gewrichten en je hebt het gevoel dat je er iets aan moet gaan doen, maar waar moet je beginnen en hoe ga je het aanpakken en ook volhouden? Zoek je antwoorden op deze vragen en heb je hulp nodig om jouw doelen te bereiken? Dan is deze cursus, ongeacht je leeftijd, iets voor jou. In 6 weken tijd leer je je leven om te zetten naar een actievere levensstijl met als resultaat: Een gezond en fit lichaam.

 

Kies er nú voor om gezond en fit te worden.

Je zal jezelf later dankbaar zijn.....

 

 

Wat zeggen onze klanten?

Wij kunnen natuurlijk zeggen dat deze online-cursus een aanrader is maar liever horen we dat van anderen. Hieronder een aantal mensen die onze online-cursus reeds gevolgd hebben.

 

Sylvia Nugter  

Sylvia Ik ben inmiddels de 50 gepasseerd en vanaf mijn 30e dacht ik al vaker na over hoe mijn leven er na mijn 50e uit zou zien. Ik moet zeggen dat het me tot op heden nog niet tegenvalt maar ik heb dit onder andere te danken aan het feit dat ik  mijzelf heb aangeleerd om op een actieve en gezonde manier te leven. De online-cursus : Gezond en Fit ouder worden" heeft mij hier erg bij geholpen. Ik dacht dat ik het wel zelf kon maar heb er toch voor gekozen om deze cursus te volgen. Ik heb meer geleerd dan ik verwacht had en ook direct in de praktijk kunnen brengen. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die op een prettige manier ouder wil worden en kennis wil vergaren hoe je dit het beste kunt doen.

 

Karin Mulder

KarinIk kreeg via een vriendin een berichtje met de link naar deze online-cursus. Mijn ouders zijn al wat ouder en vertonen enkele van de ouderdomsklachten. Mijn moeder heeft Osteoporose (afname van bot sterkte) en mij  vader vertoond lichte sarcopenie (afname van spiermassa). Ik zie hoe moeilijk ze het hier mee hebben maar ik denk ook vaak na of ze door een andere levensstijl sommige klachten hadden kunnen voorkomen. Het heeft mij gemotiveerd om deze cursus te volgen en ik ben in ieder geval door deze cursus een stuk beter geïnformeerd hoe ik een gezonde en actievere leefstijl kan realiseren en ik ben ervan overtuigd geraakt dat deze veranderingen in mijn leven positief effect zullen hebben.

 

Jan de Jong

Jan-de-Jong.jpgIk ben 56 jaar en mijn hele leven al zelfstandig ondernemer en leefde eigenlijk een best ongezond leven. Weinig bewegen, te veel en ongezond eten en veel te weinig slaap. Veel ondernemers zullen dit herkennen. Na de online-cursus heb ik mijn levensstijl drastisch veranderd. Ik leerde wat ik nodig had om gezond en fit te worden. Ik heb het roer een half jaar geleden volledig omgegooid en ben inmiddels 20 kilo afgevallen, weet nu wat gezond eten is en doe dit ook en ik beweeg wekelijks om mijn manier. Ik vol me inmiddels weer topfit! Wat een enorme eye-opener was deze online-cursus. Ik beveel iedereen in mijn omgeving deze cursus nu aan.

 

Fanny Platenkamp

fanny-foto.jpgIk ben nog jong maar wel veel bezig met mijn gezondheid. Ik sport regelmatig en heb eigenlijk geen lichamelijk klachten. Ik ben al jaren op een verstandige manier bezig met mijn voeding. Toen ik deze online-cursus voorbij zag komen, trok dit toch mijn aandacht. Ben ik nou wel zo goed bezig als ik denk? Eet ik echt wel gezond en beweeg ik genoeg en op de juiste manier? Zo maar een paar vragen waar ik in de online-cursus ook daadwerkelijk antwoord op heb gekregen. Dus ook wanneer je al goed bezig bent of denkt dat je goed bezig bent, is deze cursus een enorme aanvulling op jouw kennis om nog beter en actiever te leven met als doel om gezond en fit te worden. Top-cursus, bedankt!

 

Wie zijn wij?

Hella (51) Marcel (53) hebben ervaring als het gaat om gezond en fit worden. De vader van Marcel werd niet ouder dan 48 jaar en werd toen getroffen door een hartstilstand. Zijn moeder overleed op 68-jarige leeftijd aan kanker. Marcel is ervan overtuigd dat met name zijn vader door een betere en actievere levensstijl, waarschijnlijk had kunnen voorkomen dat hij een hartstilstand kreeg. De vader van Hella is op dit moment 82 en heeft sterk afnemende spiermassa waardoor gewoon een stukje wandelen of fietsen niet meer tot de mogelijkheden behoort. Een rollator helpt hem bij het lopen maar de kracht is volledig uit zijn lichaam. Om te voorkomen dat wij dezelfde klachten gaan krijgen als onze ouders, zijn we erg bewust bezig met ons lichaam en onze voeding.

Hella-Marcel-touw.png

We zijn beide ons hele leven al zelfstandig ondernemer. Veel werken en weinig vrije tijd. De afgelopen jaren zijn we ons echt bewust van onze levensstijl. We bewegen regelmatig en op het niveau dat bij ons lichaam past. We zijn echt geen heilige boontjes (leuke woordspeling) als het om voeding gaat maar we eten bewust en ook dit is afgestemd op ons lichaam. We voelen ons door onze levensstijl fitter en gezonder dan toen we 30 jaar waren. Dit geeft een goed gevoel en we hebben er vertrouwen in dat we op deze manier gezond en fit ouder kunnen worden. We raden het iedereen aan en we helpen je hier graag bij.

Onze missie is zoveel mogelijk mensen te leren hoe ze gezond en fit kunnen worden zonder dat ze 3x per week naar een sportschool hoeven of vanaf vandaag alleen nog maar sla en broccoli mogen eten.

 

 

Wil jij gezond en fit door het leven? 

 

JA! Ik doe graag mee. Hierbij mijn gegevens.