whatsapp
bel ons

Redesign your body !!

 

Eindelijk (weer) naar je streefgewicht en dat ook behouden 

We naderen weer langzaam de zomer en wat leven we in een rare tijd. Veel thuis zitten, weinig bewegen omdat de sportscholen dicht zijn en te vaak én te veel ongezond eten. Je kijkt in de spiegel en je komt tot de conclusie dat dit niet jouw ideale lichaam is. Net even te veel (corona) kilo's aangekomen in het afgelopen half jaar. 

 

Natuurlijk wil je deze zomer die leuke bikini of zwembroek weer aan zonder te veel vetrolletjes die in de weg zitten. Je hebt vast een streefgewicht in gedachten waar je het liefst weer naar toe wilt en waarmee je zelfverzekerd de zomer in gaat. Dat begrijpen wij, Hella en Marcel, maar al te goed. Wij hebben al erg veel klanten geholpen naar een gezonde levensstijl en een grote bijdrage geleverd aan hun vitaliteit. Veel van deze klanten kwamen met als hoofddoel: Afvallen. En dan is de juiste voeding het belangrijkste! De juiste hoeveelheid in kilocalorieën maar ook de juiste verhouding koolhydraten. eiwitten en vetten. Wij vinden echter dat alléén een voedingsschema niet voldoende is. Je moet juist leren hoe je je streefgewicht kunt behouden, ook als je het weer wat moeilijker hebt. Daarom hebben wij een online cursus ontwikkeld waarin je in 10 weken leert hoe je met voeding om moet gaan om je streefgewicht te bereiken en te behouden. Je leert stap voor stap een gezonde levensstijl aan en je krijgt wekelijks een persoonlijk en op maat gemaakt voedingsschema dat je helpt om je streefgewicht te behalen. 12 weken lang zullen wij jou online begeleiden naar je doelen. 

 

Jouw resultaten na deze online-cursus.

 

  • Je ontvangt wekelijks een persoonlijk voedingsschema, zodat je een gezond gewicht krijgt en behoudt
  • Je krijgt wekelijks heldere video's van voedingsdeskundige Hella over diverse onderwerpen
  • Je krijgt inzicht hoeveel calorieën bij jouw lichaam past en in welke verhouding koolhydraten, eiwitten en vetten
  • Je leert hoe je jezelf kunt motiveren om je levensstijl te veranderen waardoor je vertrouwen krijgt in het resultaat
  • Je krijgt enorm veel kennis zodat je een levensstijl kunt aanwennen die bij jou past
  • Jouw op maat gemaakte voedingschema wordt steeds aangepast op jouw nieuwe gewicht
  • Door de verandering in je levensstijl zal je indruk maken op je omgeving waardoor men jou zal zien als een fit en gezond persoon
  • Je leert stap voor stap hoe je de gezonde levensstijl toepast, waardoor je het op de langere termijn volhoudt 

 

Hoe werkt het?

De online-cursus start op ieder gewenst moment. Je krijgt van ons een eerste mail waarin we jou een vragenlijst toesturen. Aan de hand van deze vragenlijst gaan wij direct voor jou aan de slag. Je ontvangt dan binnen één week je eerste voedingsschema en de eerste video. Je kan dus snel beginnen!

 

Twaalf weken lang ontvang je wekelijks een nieuwe module van de online cursus. Ieder module bestaat uit een persoonlijk voedingsschema en een video met heldere en duidelijke uitleg over specifieke onderwerpen die jou helpen om je gezonde levensstijl in te voeren in jouw leven. De onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn: 

- Het brein en de invloed daar van op jouw voedingsgewoontes 

- Wat is jouw rustmetabolisme

- Wat is de invloed van hormonen 

- Welke soorten honger zijn er

- Hoe belangrijk is rust / slaap

- Wat doen de hongerhormonen Leptine en Ghreline in jouw lichaam

- Wat is de invloed van het stresshormoon Cortisol op jouw afvaltraject

- ........ en nog veel meer

 

Daarnaast zijn wij altijd beschikbaar voor vragen via de WhatsApp of via email. 

 

 AATime-for-Action-760x607.jpg

 

Jouw investering?

Deze 12 weekse online cursus inclusief 12 weken een persoonlijke voedingsschema, kunnen wij aanbieden voor € 329,00

 

Voor wie is deze online-cursus gemaakt?

Je weet dat je voedingspatroon te wensen over laat en je merkt aan je lichaam dat je steeds iets zwaarder aan het worden bent. Je voelt hier en daar een vetrolletje en als je in de spiegel kijkt word je niet happy. Je wilt afvallen! Maar waar moet je beginnen en hoe ga je het aanpakken en ook volhouden? Zoek je antwoorden op deze vragen en heb je hulp nodig om jouw ideale gewicht te bereiken? Dan is deze online cursus, ongeacht je huidige gewicht, iets voor jou. Of je nou 25 of 5 kilo wilt afvallen, deze cursus gaat je helpen. Uiteraard zal je niet in 12 weken 25 kilo kunnen afvallen maar de cursus geeft je zo veel informatie dat je ook na de 12 weken makkelijk kan blijven eten zoals je dan gewend bent geraakt. In 12 weken tijd leer je door de informatieve video's je leven om te zetten naar een gezond voedingspatroon en ontvang je wekelijks een persoonlijk voedingsschema met als resultaat: Een gezond en gewenst gewicht.

 

Kies nú voor je streefgewicht.

Je zal jezelf later dankbaar zijn.....

 

 

Wat zeggen onze klanten?

Wij kunnen natuurlijk zeggen dat de online cursus AFVALLEN een aanrader is maar liever horen we dat van anderen. Hieronder een aantal mensen die onze online cursus AFVALLEN reeds gevolgd hebben.

 

Sylvia Nugter  

Sylvia Ik ben inmiddels de 50 gepasseerd en vanaf mijn 30e dacht ik al vaker na over hoe mijn lichaam er na mijn 50e uit zou zien. Ik moet zeggen dat het me tot op heden nog niet tegenvalt maar ik heb dit onder andere te danken aan het feit dat ik door deze online cursus geleerd heb om gezond en op de juiste manier te eten. Het op maat gemaakte voedingsschema is erg handig en de boodschappenlijst die je makkelijk kan uitprinten is ideaal. Je kan zelfs de boodschappenlijst direct naar Albert Heijn sturen, ideaal. Iedere week krijg ik een nieuw schema en de gerechten zijn makkelijk te maken en mijn hele gezin kan mee-eten. Super en een aanrader als je lekker op gewicht wilt komen of blijven.   

 

Jan de Jong

Jan-de-Jong.jpgIk ben 56 jaar en mijn hele leven al zelfstandig ondernemer en leefde eigenlijk een best ongezond leven. Weinig bewegen, te veel en ongezond eten en veel te weinig slaap. Veel ondernemers zullen dit herkennen. Na de online cursus Afvallen heb ik mijn levensstijl drastisch veranderd. Ik leerde wat ik nodig had om verstandig te eten. Ik heb het roer een half jaar geleden volledig omgegooid en ben inmiddels 20 kilo afgevallen, weet nu wat gezond eten is en doe dit ook en ik beweeg wekelijks op mijn manier. Ik voel me inmiddels door de juiste hoeveelheid voeding en de juiste verhouding in koolhydraten, eiwitten en vetten weer topfit! Wat een enorme eye-opener was deze online cursus. Ik beveel iedereen in mijn omgeving deze cursus nu aan die wat kilo's kwijt wil en dan op het streefgewicht wil blijven. 

 

Fanny Platenkamp

fanny-foto.jpgIk ben nog jong maar wel veel bezig met mijn gezondheid. Ik sport regelmatig en heb eigenlijk geen lichamelijk klachten. Ik ben al jaren op een verstandige manier bezig met mijn voeding. Toch sluipen er nog wel eens wat kilootjes aan. Aan de hand van deze online cursus heb ik nu geleerd hoe ik weer snel op gewicht kan komen. De leerstof in de video's is erg duidelijk en helder en regelmatig pak ik nog even een voedingsschema erbij voor een lekker gerechtje. Top cursus, bedankt!

 

Wie zijn wij?

Hella (51) Marcel (53) hebben ervaring als het gaat om gezond en fit worden. De vader van Marcel werd niet ouder dan 48 jaar en werd toen getroffen door een hartstilstand. Zijn moeder overleed op 68-jarige leeftijd aan kanker. Marcel is ervan overtuigd dat met name zijn vader door een betere en gezondere levensstijl, waarschijnlijk had kunnen voorkomen dat hij een hartstilstand kreeg. De vader van Hella is op dit moment 82 en heeft sterk afnemende spiermassa waardoor gewoon een stukje wandelen of fietsen niet meer tot de mogelijkheden behoort. Een rollator helpt hem bij het lopen maar de kracht is volledig uit zijn lichaam. Om te voorkomen dat wij dezelfde klachten gaan krijgen als onze ouders, zijn we erg bewust bezig met ons lichaam en onze voeding.

Hella-Marcel-touw.png

We zijn beide ons hele leven al zelfstandig ondernemer. Veel werken en weinig vrije tijd. De afgelopen jaren zijn we ons echt bewust van onze levensstijl. We bewegen regelmatig en op het niveau dat bij ons lichaam past. We zijn echt geen heilige boontjes (leuke woordspeling) als het om voeding gaat maar we eten bewust en ook dit is afgestemd op ons lichaam. We voelen ons door onze levensstijl fitter en gezonder dan toen we 30 jaar waren. Dit geeft een goed gevoel en we hebben er vertrouwen in dat we op deze manier gezond en fit ouder kunnen worden. We raden het iedereen aan en we helpen je hier graag bij.

Onze missie is zoveel mogelijk mensen te leren hoe ze gezond kunnen worden en in deze cursus ligt de nadruk op AFVALLEN. Wij helpen je graag!

 

 

Wil jij afvallen en je streefgewicht behalen? 

 

JA ik wil afvallen en ga deze cursus volgen