whatsapp
bel ons

Je mentale gezondheid is naast gezonde voeding en sport heel belangrijk. Voeding, sporten en mentaal fit zijn versterken elkaar. Het huidige aanbod van Balanss is er nu volledig op gericht dat jij lekker in je vel zit en je mentaal en lichamelijk fit voelt. 

 

Na een gekke Corona-periode komt Balanss sterker terug. Per 1 juni breidt Balanss uit met 'Mental coaching'. Samen met Nienke Bussink wordt er op deze manier nog meer aandacht besteed aan de persoonlijke ontwikkeling voor iedereen vanaf 12 jaar. 

Nienke kan jou helpen om je bewust te worden van wie je bent, je in te laten inzien waarom je iets doet, waar je voor staat en wat je kwaliteiten en valkuilen zijn. Nienke zal je motiveren om eigen verantwoordelijkheid te nemen en je bewust te worden van je eigen gedachten en gedrag. Door het opstellen van persoonlijke doelen en actief aan de slag te gaan met handvatten, gaat het jou zeker lukken om meer op jezelf te vertrouwen en meer controle te ervaren over jouw leven. 

 

Mental coaching inloopmomenten

We willen iedereen de kans geven om vrijblijvend en laagdrempelig kennis te maken met ons nieuwe aanbod, mental coaching. Onze mental coach Nienke Bussink organiseert daarom in in haar kantoor bij Balanss aan de Hopweg, de aankomende maand een tweetal inloopmomenten:

  • Woensdag 10 juni van 19.00 tot 20.30 uur
  • Maandag 15 juni van 10.00 tot 11.30 uur

 

Ben je nieuwsgierig wat deze mental coaching precies inhoudt of heb je vragen, dan ben je van harte welkom om bij Balanss binnen te lopen tijdens het inloopmoment. Nienke Bussink staat klaar om je uit te leggen wat deze coaching sessies inhouden en wat er bereikt kan worden. In verband met de corona maatregelen is het handig om even een afspraak te plannen. 

 

Wil je direct een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen op een ander moment, dan kan dit natuurlijk ook. Stuur een mailtje naar nienke@balanss.nl of neem contact op via 06-36025361.

  

Wil je meer weten over de mental coaching, klik dan op onderstaande de button.

 

Tot snel,

groetjes Nienke.

 

meer info over mental coaching

 

Nienke123.jpg