whatsapp
bel ons

 

De Balanss-Dag op 2 februari was een groot succes! Daarom organiseren wij deze dag op vrijdag 5 april nog een keer.

 

Wat ga jij ervaren tijdens de Balanss-Dag?

 

Ontspanning

De dag start met een fijne yin yoga les en we eindigen de dag in een geleide meditatie. Twee heerlijke ontspanningsmomenten.

 

Zelfontwikkeling

De presentatie over de 6 domeinen (voeding, slaap, ademhaling, immuunsysteem, bewegen en stress) gaat je nieuw inzicht geven in jouw gezondheid en de verbetering daar van.

 

Natuur en frisse lucht

Na de lunch gaan we het bos in. Een wandeling gericht op ademhaling en zintuigen. Inspirerende oefeningen om anders te genieten van de natuur.

 

Balans tussen werk en privé

Waar krijg jij energie van en wat kost jou energie? Een leuke workshop met vernieuwende inzichten en afspraken met jezelf en je omgeving.

 

Hapje en drankje

Uiteraard verzorgen wij deze dag gezonde tussendoortjes met diverse thee-soorten en een overheerlijke vegetarische lunch.

 

Al met al is de Balanss-Dag een heerlijk cadeau voor jezelf.

 

Deze dag wordt je aangeboden door Gertina, Esther, Rieneke en Marcel. Vier gedreven coaches / trainers die graag hun kennis met jou delen.

 

Er is plaats voor 10 vrouwen die toe zijn aan een dagje voor zich zelf en inzicht willen krijgen hoe ze gezonder en fitter kunnen functioneren en hun leven weer in balans kunnen krijgen én houden.

 

Hieronder een paar reacties van deelneemsters van de Balanss-Dag:

 

"Zeker aan te raden. Een dag vol bewustwording en tijd voor jezelf"

 

"Een hele fijne dag. Positief, afwisselend en lekker gegeten"

 

"Veel geleerd. Kennis gemaakt met yoga en meditatie. Erg vernieuwend".

 

"Het was écht een cadeau voor mijzelf. Een aanrader".

 

"Fijne enthousiaste coaches met veel afwisseling. Super fijne dag".

 

"Ontspanning én inspanning, binnen en buiten. Een heerlijke combinatie op 1 dag".

 

Het gemiddelde eindcijfer voor de Balanss-Dag was een 8,7 !!!

 

Jouw Balanss-Dag

 

Ben jij ook iemand die steeds alle ballen hooghoudt? Altijd ''aan'' staan is voor jou eerder regel dan uitzondering? Dan hebben wij wat voor jou!

 

Op 5 april een cadeautje voor jezelf

Een hele dag de tijd om je volledig op jezelf te richten op een stil gelegen boerderij gelegen aan het mooie Kuinderbos. Actief de rust opzoeken, genieten van de natuur, diverse inspirerende workshops en een voedzame en gezonde lunch.

 

De dag is geheel op jou gericht en we hebben een mooi programma voor jou samengesteld met onder andere:

- Een zachte yin-yoga les door Esther

- Inspirerende workshops door Rieneke en Marcel

- Wandeling met ademhalingsoefeningen door Gertina

- Gezonde snacks en lunch

- Een helende meditatie

- Tijd voor jezelf

 

Essentie van deze Balanss-dag

We gaan je laten ervaren hoe je meer evenwicht in je leven kan brengen, dichter bij jezelf kan komen en een diepere verbinding kan voelen met jouw missie. De natuur rondom onze locatie zal dienen als een inspirerend decor, terwijl we samen op ontdekking gaan om jouw innerlijke kracht te onthullen en vanuit je hart te leven.

 

Jouw coaches deze dag

 

Rieneke Hospers

 

Balans en energie in kaart brengen

 

Hoeveel ballen hou jij in de lucht? Elke bal die jij omhoog weet te houden kost jou ook energie. Hoeveel energie is verschillend. Helaas is onze energie niet onbeperkt en is het belangrijk om hier de juiste balans in te vinden. Wanneer jij de juiste balans hebt, zit je in de flow en gaat alles vanzelf en kan je heel veel aan. Niets lijkt te gek voor jou, maar als het niet in balans is dan raak je uit evenwicht. Door goed voor jezelf te zorgen, kan jij doen waar jij energie van krijgt. Leuk gezegd…. Maar hoe doe je dat dan?

 

Dat er in een week 7 dagen van 24 uur zitten weten we allemaal, maar waar besteed jij je tijd aan? Door het creëren van inzicht in jouw tijdsbesteding, word jij bewust van welke ballen jij weet hoog te houden. Door inzicht creëer je bewustwording in jouw balans, energiegevers, energievreters en de match met jou ideaalbeeld. Door herkennen en erkennen kan jij je patronen doorbreken. Jij kan zelf de keuze maken welke ballen jij in de lucht wil houden om in balans te zijn.

 

Gertina Blankestijn

 

Bewust worden van stress en ademhaling

 

Je hoort steeds vaker dat mindfulness goed voor je is, vooral bij klachten van stress. Maar hoe kan mindfulness jou dan helpen? Dat is waar mijn clinic Mindful Walk op de balanssdag over gaat.

 

Balans voor jezelf kan je pas vinden als je bewust wordt van bepaalde signalen in je lichaam. We herkennen de signalen vaak niet meer door alle drukte om ons heen. Of we negeren die signalen waardoor we over onze grenzen gaan, met als gevolg spanning en stress. Wandelen in de natuur zorgt ervoor dat je ontspant: het zien van bomen, de geuren die op je afkomen maakt dat je afstand kan nemen van je dagelijkse bezigheden en beter bij jezelf kunt komen.

 

In deze clinic ga je wandelen, maar dan net even anders. Ik laat je kennismaken met de beginselen van mindfulness middenin de natuur! Ook zal ik aandacht besteden aan de verschillende vormen van ademhaling en hoe stress hier invloed op heeft met praktische en direct toepasbare tips.

 

Ik neem je graag mee naar buiten, dus trek je (wandel)schoenen aan, dan gaan we!

 

Esther Kuipers

 

Yoga brengt meer dan alleen rust

 

Yin yoga heeft een kalmerende, meditatieve benadering en legt de focus op diepe stretch-houdingen, waardoor je stress verminderen, je flexibiliteit toeneemt en je innerlijke rust wordt bevorderd.

Ik nodig je graag uit voor een innerlijke reis naar jezelf.

 

Tijdens de yin yoga sessie keren we verder naar binnen door bewust te voelen en te ervaren. We worden nog bewuster worden van ons lichaam en ons altijd actieve geest. Tijdens deze sessie zetten we lichaam en geest even terug in de ruststand. Ons zenuwstelsel wordt geactiveerd om jou in een diepe staat van ontspanning te brengen. In deze staat kom je tot rust, verminderd je stress niveau in je lichaam en kun je herstellen. Zowel emotioneel als fysiek. Tijdens deze les worden al je zintuigen geprikkeld. Geniet van de prachtige muziek de fijne ontspannende geuren en de schitterende sfeervolle ruimte. Ik zie je graag op de mat en keer terug naar You Inner Nature...

 

Namaste.

 

Marcel Nillesen

 

De 6 domeinen die niet zonder elkaar kunnen

 

Bij Balanss krijgen we veel klanten met verschillende hulpvragen. Gewichtsverlies, meer energie, fitter worden etc. Veel mensen denken dat als ze gaan sporten dat dan alles goed komt. Ze komen dan vaak bedrogen uit. Dat is meteen de reden dat wij bij Balanss uitgaan van het zogenaamde 6 domeinen model.

 

De 6 domeinen Bewegen, Voeding, Slaap, Ademhaling, Immuunsysteem en Stress kunnen niet zonder elkaar gezien worden als het gaat om jouw gezondheid. 6 domeinen die samen jouw 'physis' bepalen.

 

Tijdens de Balanss-Dag zal ik in de workshop alle 6 domeinen toelichten en laat ik je zien wat hun connecties zijn. Waarom is afvallen lastig als je niet goed slaapt en welke relatie heeft slaap dan weer op jouw immuunsysteem?

 

in deze workshop leer je hoe je zelf deze 6 domeinen kunt verbeteren waardoor jij lekkerder in je vel zit en gezonder kunt leven.

 

 

Datum, tijd en kosten

 

Datum: Vrijdag 5 april 2024

Tijd: 09.00-17.00 uur

Prijs: € 189,00

JA! Dit is écht wat voor mij! Ik doe mee!