whatsapp
bel ons

Dus jij wilt gaan werken aan een strakker en fitter lichaam? Heel verstandig! Over een paar maanden zal je jezelf dankbaar zijn.

 

Onze trainster Laura heeft een mooi en effectief programma geschreven waarin jij gaat trainen onder haar toezicht.

 

Wat gaan we doen?

 

In een groep van maximaal 10 personen gaan we werken aan een strakker en fitter lichaam. We gaan de nadruk leggen op de billen, de benen en de buik maar ook de rest van het lichaam komt aan bod.

 

Door zogenaamde HIIT (High Intensity Interval Training) gaan we ook werken aan je uithoudingsvermogen.

 

Hoe lang duurt het programma?

 

10 weken lang kom je 1x of 2x per week naar Balanss en ga je samen met jouw groep lekker trainen.

 

Wat levert het je op?

 

Heel veel!! Namelijk een goed gevoel en vertrouwd zijn in je eigen lichaam. Meer zelfvertrouwen en niet iedere avond meer doodmoe op de bank ploffen maar blaken van energie. Niet alleen jij maar ook je omgeving zal zien dat jij lekker in je vel zit. Wat houdt je tegen? Investeer 10 weken in je lichaam en voel je stukken beter dan nu!!

 

Wanneer doen we dit?

 

Ieder dinsdag en donderdag om 9.00 uur starten we. Een uur lang lekker samen met gelijkgestemde trainen onder begeleiding van trainster Laura. Je kunt dus dinsdag of donderdag komen trainen maar je kunt ook beide dagen komen voor nog meer resultaat. 

 

Wat kost het?

 

We houden de kosten bewust laag zodat het voor iedereen bereikbaar en toegankelijk is. Je betaald voor 1x per week (10 weken) € 99,00 en als je 2x per week komt trainen (dinsdag en donderdag, 10 weken lang) betaal je slechts € 179,00.

 

Wanneer start het?

 

Dinsdag 2 november is de eerste training. Vanaf dan iedere dinsdag en donderdag. Je hebt dus nog voldoende tijd om oppas te regelen, of andere zaken te regelen zodat je agenda die momenten vrij is voor jezelf….. "ME TIME"

 

Kan je nou niet op dinsdag en/of donderdag, neem dan even contact op met ons want we draaien meerder programma's die wellicht wel bij je passen qua tijd.

 

Ben jij bereid om 10 weken te werken aan een fitter en gezonder lichaam en wil jij je (weer) lekker in je vel voelen? Geef je dan op via onderstaand formulier.

 

Tot snel bij Balanss

JA, ik doe mee met dit programma