whatsapp
bel ons

Per 1 oktober bij Balanss: Power Yoga !!

 

Steeds meer mensen ontdekken yoga om hun lichamelijke en geestelijke balans terug te vinden. Het is een fantastische manier om tot rust te komen en tegelijk fysiek beter in vorm te raken. Power Yoga kent veel houdingen die in combinatie met de ademhaling uitgevoerd worden. Staande, zittende en liggende houdingen hebben een gunstige invloed op je kracht en conditie, maar ook op je concentratie en balans.

 

Wat is Power Yoga?

Power Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van Yoga ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning?

 

Is Power Yoga iets voor mij?

Power Yoga is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent, helpt Power Yoga je om fit te worden. Als jij op zoek bent naar balans in je leven, dan helpt Power Yoga je daar zeker bij. 

 

Hoe ziet een Power Yoga les eruit?

De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. De yogaoefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel. Je focus ligt op het goed uitvoeren van die ene oefening, totdat je deze onder controle hebt. Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.

 

Wat heb je nodig voor Power Yoga? 

Power Yoga kan je over beoefenen. Meestal wordt de les op blote voeten/sokken gedaan om zo beter contact te hebben met de grond. Eigen kleding naar wens en matje en een handdoek. 

 

Wanneer zijn de lessen?

Er zijn op dit moment 2 momenten in de week dat je een Power Yoga les kunt volgen. Dit is op dinsdagochtend om 9.00 uur en op donderdagochtend om 9.00 uur. De lessen duren een uur en worden verzorgd door Anke de Jong. Wellicht dat we later ook nog lessen in de avonduren gaan geven.  

 

Wat kosten de lessen?

We hebben er voor gekozen om een pakket van 12 lessen samen te stellen. Omdat we in de eerste week van oktober starten zijn we precies voor de Kerst klaar met de 12 lessen. De kosten voor het gehele pakket van 12 lessen bedragen € 99,00. Wanneer je een keer niet kunt, kan je in overleg, de les op de andere ochtend in de week inhalen. Wanneer je 2x in de week wilt komen zijn de kosten € 179,00. We werken in kleine overzichtelijke groepjes dus geef je snel op! VOL=VOL

 

Hoe kan ik me opgeven?

Stuur een mailtje naar info@balanss.nl met je naam en op welke ochtend je wilt komen. Wij zetten je dan op de deelnemers lijst en houden je op de hoogte. Heb je nog vragen dan mag je altijd even bellen of Whats-appen met Marcel 06 54758262.

 

Even iets over Anke. 

De lessen worden verzorgd door Anke de Jong. Hieronder stelt zij zich even voor:

 

Mijn naam is Anke de Jong en kom binnenkort het team van Balanss versterken.

 

Ik ben jaren werkzaam geweest als leerkracht in het basisonderwijs. Nu heb ik me volledig gericht op het lesgeven aan mensen die aan de slag willen met hun fysieke lichaam en daardoor ook aan hun geestelijk welbevinden werken.

 

Ik werk graag met mensen in een groepsles, bijvoorbeeld power yoga op muziek, een favoriet van mij. Samen plezier beleven aan bewegen en voelen dat je steeds meer zelfvertrouwen gaat krijgen in je eigen kunnen vind ik super om te doen! Belangrijk in mijn lessen is dat de deelnemer goede aanwijzingen krijgt om nog beter of dieper in een houding te komen.

Ik hoop dat mijn positieve en energieke uitstraling een goed effect heeft op jullie.

 

 

Anke de Jong

Tot snel, bij Balanss !

 

NB:  Omdat we in kleine groepje werken is de deelname beperkt. Geef je dus snel op! VOL=VOL