whatsapp
bel ons

"Balanss Lifestyle programma"

  

Balanss heeft een eigen programma ontwikkeld onder de naam "Balanss Lifestyle Programma". Dit is een speciaal programma van 6 maanden voor mensen die willen afvallen waarin intensieve en persoonlijke begeleiding wordt geboden.

 

Gebleken is dat afvallen zonder een juiste coaching meestal resulteert in een teleurstelling dan wel een terugval. Ons programma gaat ervoor zorgen dat je op een verantwoorde manier afvalt met een blijvend resultaat.

 

Voor wie?

Iedereen die wil afvallen! Of je nou 5 of 35 kilo wilt afvallen, in alle gevallen is het traject hetzelfde en net zo moeilijk.

 

Hoelang duurt het?

Wetenschappelijk is vastgesteld dat een gedragsverandering minimaal 3 tot 6 maanden duurt. Het "Balanss Lifestyle Programma" duurt 6 maanden. In deze 6 maanden word je intensief begeleidt.

 

Wat ga je doen en laten?

Tijdens het "Balanss Lifestyle Programma" leer je veel over voeding en hier mee om te gaan maar ook gaan we dieper in op de werking van je brein en hoe kan je je mindset inzetten om resultaat te gaan behalen. Allemaal tips en trics met steeds hetzelfde doel voor ogen: blijvend resultaat behalen.

 

Hoe ziet het "Balanss Lifestyle Proramma" eruit?

6 maanden lang zal je intensief begeleid worden door voedingsdeskundige en voedingscoach Hella. Zij zal in de eerste maanden wekelijks persoonlijke coaching gesprekken voeren met jou. De eerste 10 weken ontvang je een persoonlijk voedingsschema volledig gericht op jouw lichaam en doelen. Na deze weken gaan we samen aan de slag om met behulp van de app "my fitness pall" het juiste voedingsschema voor jou samen te stellen. Hella begeleidt jou, stuurt jou relevant lesmateriaal en geeft je regelmatig opdrachten mee die jij moet uitvoeren met als doel dat je na de 6 maanden een gedragsverandering hebt weten te realiseren zodat je sterk genoeg bent om je resultaat te behouden. Om een extra stok achter de deur te hebben teken je een commitmentverklaring waarin je je inzet garandeert en verzegelt.

 

"Balanss Lifestyle Programma" kort samengevat:

  • 6 maanden intensieve persoonlijke begeleiding
  • 20 coaching gesprekken 
  • 10 persoonlijk voedingsschema's
  • Intensieve (voedings)begeleiding 
  • Wekelijks weeg- en meetmoment
  • Lesmateriaal en huiswerkopdrachten

 

Stuur mij mail met je gegevens en we plannen op korte termijn een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

 

Sportieve en gezonde groet,

 

Hella Nillesen

hella@balanss.nl